OPBLAASBARE FEESTFIGUREN

Opblaasbare feestfiguren van hoge kwaliteit PVC materiaal

Sky-inflatbles heeft diverse feestfiguren in haar assortiment. Of het nu gaat om een geboorte aankondiging, bedrijfsopening, of een 50-jarige, voor elk feest bieden wij een passende eyecatcher! Al onze feestfiguren zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit PVC materiaal, zodat u jarenlang zorgeloos plezier zult beleven aan uw feestfiguur.

Voordelen PVC materiaal

Feestfiguren gemaakt van PVC materiaal hebben een aantal voordelen ten opzichte van de poppen gemaakt van het traditionele nylon materiaal. Een van die voordelen is dat een pop van PVC materiaal een veel langere levensduur heeft. U zult langer met deze poppen doen, wat deze dus meer geld oplevert voor uw verhuurbedrijf.

Een van de andere voordelen is dat PVC materiaal geen binnencoating heeft welke los kan laten. De pop zal dus altijd op goed op druk blijven. Zelfs na een aantal jaar intensief gebruik.

Verder absorbeert PVC materiaal geen water/vocht. Als de pop in de regen heeft gestaan is een handdoek genoeg om de pop weer helemaal droog te maken. Poppen hoeven dus niet meer bij thuiskomst uitgehangen worden om te drogen. Ook vuiligheid is makkelijke met een doek van de pop af te krijgen.

Kortom, wanneer u kiest voor een feestfiguur van PVC materiaal van Sky-inflatables, kiest u voor kwaliteit en jarenlang plezier van uw aankoop!

Snelle levering

Sky-inflatables levert al haar feestpoppen direct uit voorraad. Standaard worden deze geleverd binnen 24 uur. Wanneer u wenst zelfs nog dezelfde dag, zodat u nooit een verhuur misloopt. Uw bestelling wordt altijd compleet geleverd inclusief blower, banners, transportzak, verankermateriaal, opzetschema en natuurlijk de 5 jaar garantie welke u van Sky-inflatables gewend bent!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world