SPRINGKASTELEN MET GLIJBAAN

Springkasteel van middelgroot formaat met glijbaan

Funny-plus springkastelen zijn springkastelen van middelgroot formaat met een glijbaan aan de zijkant. Door de glijbaan wordt er nog meer speelplezier toegevoegd aan het springkasteel, waardoor kinderen zich langer zullen vermaken. De funny-plus springkastelen zijn in 5 leuke thema’s verkrijgbaar, en direct uit voorraad leverbaar.

Diverse thema’s

De funny-plus springkastelen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende thema’s:

  • Springkasteel Brandweer
  • Springkasteel Circus
  • Springkasteel Jungle
  • Springkasteel Prinses
  • Springkasteel Kasteel

Elk thema is voorzien van full color prints, en heeft een geweldig mooi 3D object op het dak. Kinderen letten veel op uitstraling van het springkussen en daarom zal deze animaties enorm aanspreken!

Snelle levering

Onze springkastelen worden in Nederland en België binnen 24 uur bij onze klanten geleverd. Mocht het nodig zijn komen wij uw bestelling dezelfde dag nog bij u afleveren. Geheel kosteloos!

100% kwaliteit

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkastelen. Bij het vervaardigen van onze springkastelen gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world