KLEINE SPRINGKASTELEN

Kleine springkastelen

Wanneer u op zoek bent naar een mooi klein en compact springkasteel, welk bijvoorbeeld ingezet kan worden voor kinderfeestjes, dan zijn onze mini springkastelen echte aanraders! Door het kleine formaat past het springkasteel in elke auto. De mini springkastelen zijn in 4 verschillende thema’s verkrijgbaar.

Compacte en super hanteerbare springkastelen

Door de kleine afmeting van het springkussen past dit springkasteel vrijwel in iedere tuin. Super geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen en kinderfeestjes. Ook zijn dit ideale springkastelen om binnen te plaatsen. De mini springkastelen zijn verkrijgbaar in Jungle, Seaworld, Circus, en Prinsessen thema.

Pakketprijs

Eventueel kun je deze 4 verschillende thema’s in een pakket kopen. Hiervoor maken wij een zeer speciale aanbieding. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

100% kwaliteit

Sky-inflatables staat voor kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met het produceren van springkastelen. Bij het vervaardigen van onze springkussens gebruiken wij alleen de aller beste materialen. Kwetsbare punten worden extra gestikt, en wordt gebruik gemaakt van beschermingsbanden. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op 5 jaar garantie op al onze producten, en kunt u de komende jaren zonder zorgen volop genieten van uw aankoop.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world